Zelf op zoek naar financiering?
  

Logo

Crowdfundmarkt.nl

Crowdfundmarkt is begin 2015 gestart en heeft als doel vraag naar en aanbod van crowdfunding in Nederland bij elkaar te brengen. Wij streven naar een zo compleet mogelijk overzicht van alle crowdfundingprojecten met financieel rendement bestaande uit: leningen of aandelen. Deze vorm van crowdfunding wordt ook wel crowdfinance genoemd. Crowdfundmarkt is zelf geen crowfundingplatform.

Bezoekers

Crowdfundmarkt maakt het voor potentiële investeerders in crowdfunding mogelijk een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de beschikbare projecten van verschillende aanbieders. Bezoekers van Crowdfundmarkt zijn op zoek naar actuele crowdfundingprojecten.

AFM-geregistreerde platformen

Crowdfundmarkt.nl biedt investeerders alle Nederlandse crowdfundingprojecten met financieel rendement van AFM-geregistreerde platformen. Op onze pagina crowdfundingplatformen vindt u uitgebreide informatie per platform.

Crowdfundscout & Crowdfundpanel

Op basis van Crowdfundmarkt zijn twee ‘big data’ diensten ontwikkeld. Door middel van een persoonlijk account op Crowdfundpanel kan een serieuze belegger in crowdfunding een eigen portefeuille met crowdfundingprojecten beheren. Crowdfundscout is een kieswijzer die ondernemers op zoek naar financiering toont welk crowdfundingplatform het beste bij zijn of haar financieringsaanvraag past: binnen één minuut.

Over ons

Beek & Linden B.V., 100% eigenaar van Crowdfundmarkt, Crowdfundscout en Crowdfundpanel, heeft geen eigendomsrelatie met de verstrekkers van informatie op de websites. Crowdfundingplatformen waar Beek & Linden B.V. een commerciële relatie mee heeft genieten een voorkeursbehandeling op Crowdfundmarkt. Zo worden projecten van deze crowdfundingplatformen getoond op de homepage van Crowdfundmarkt en staan ze boven projecten van andere crowdfundingplatformen in de zoekresultaten. Het KvK nummer van Beek & Linden B.V. is 63752603.