Crowdfundmarkt.nl

Crowdfundmarkt is begin 2015 gestart en heeft als doel vraag naar en aanbod van crowdfunding in Nederland bij elkaar te brengen. Er wordt gestreefd een zo compleet mogelijk overzicht te tonen van alle crowdfundingprojecten met financieel rendement bestaande uit: leningen of aandelen. Deze vorm van crowdfunding wordt ook wel crowdfinance genoemd. Crowdfundmarkt is zelf geen crowfundingplatform.

Bezoekers

Crowdfundmarkt maakt het voor potentiële investeerders in crowdfunding mogelijk een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de beschikbare projecten van verschillende aanbieders. Bezoekers van Crowdfundmarkt zijn op zoek naar actuele crowdfundingprojecten.

AFM-geregistreerde platformen

Crowdfundmarkt.nl biedt investeerders alle Nederlandse crowdfundingprojecten met financieel rendement van AFM-geregistreerde platformen. Op onze pagina crowdfundingplatformen vindt u uitgebreide informatie per platform.

Founders

Crowdfundmarkt is voor 100% in eigendom van Beek & Linden B.V. Het was hun eerste online concept gericht op crowdfunding. Op basis van Crowdfundmarkt zijn twee andere ‘big data’ diensten ontwikkeld. Door middel van een persoonlijk account op Crowdfundpanel kan een serieuze belegger in crowdfunding een eigen portefeuille met crowdfundingprojecten beheren. Financieringvinden matcht ondernemers op zoek naar hulp bij hun financiering aan de juiste financieel adviseur.

Voor meer achtergrond en informatie over de mensen achter Beek & Linden B.V., zie deze tijdslijn met een overzicht van de hoogtepunten sinds de start in 2015.

Disclaimer

Beek & Linden B.V. heeft geen eigendomsrelatie met de verstrekkers van informatie op de websites. Crowdfundingplatformen waar Beek & Linden B.V. een commerciële relatie mee heeft genieten een voorkeursbehandeling op Crowdfundmarkt. Zo worden projecten van deze crowdfundingplatformen getoond op de homepage van Crowdfundmarkt en staan ze boven projecten van andere crowdfundingplatformen in de zoekresultaten. Het KvK nummer van Beek & Linden B.V. is 63752603.
Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?