Er zijn geen projecten gevonden.

Crowdfunding van start-ups

Overweegt u de crowdfunding één of meerdere start-ups? Dan vindt u op deze pagina van Crowdfundmarkt een uitgebreid overzicht van verschillende innovatieve dienstverleners waarin u kunt investeren. Met de branche-filter kunt u uw zoektocht bovendien specifieker maken, en inzoomen op specifieke crowdfundingprojecten op Crowdfundmarkt.

Start-up crowdfunding: welke sectoren zijn er?

Wie geïnteresseerd is in start-up crowdfunding heeft op ons platform keuze uit diverse openstaande projecten. Ieder project wordt vertegenwoordigd door een ondernemer die op zoek is naar middelen om zijn of haar plannen te realiseren. Daar er in nagenoeg iedere branche start-ups te vinden zijn, vindt u hier een kleine selectie van branches welke regelmatig op Crowdfundmarkt te vinden zijn:
  • Energie en duurzaamheid
  • Vastgoed
  • Horeca
  • Fashion
  • Dienstverlening
Er zijn verschillende crowdfundingplatformen die crowdfundingprojecten voor start-ups aanbieden. Ook kan de beschikbare financieringsvorm uiteenlopen van een lening tot aandelen.

Voorbeelden van start-up crowdfunding

Met welk doel benaderen start-ups een crowdfundingplatform? Het antwoord op deze vraag loopt zeer uiteen. Zo biedt crowdfunding een mooie uitkomst voor jonge mensen die graag de aanschaf van een pand willen financieren of een renovatie willen bekostigen. Of bijvoorbeeld wanneer er vraag is naar kapitaal om een modezaak te starten. Ook kleinere investeringsbehoeftes zoals het financieren van start-ups in ontwikkelingslanden komt regelmatig voor.

Start-ups vinden en vergelijken

Crowdfundmarkt wil u graag zo goed mogelijk op weg helpen aan de hand van een geordend propositie-overzicht. Het vinden van de meest gunstige start-up voor uw crowdfundingintenties wordt hiermee in minder tijdsintensief proces. Heeft u specifieke voorkeuren met betrekking tot het crowdfundingproject? Dan kunt u met de filteropties aan de linkerzijde van deze pagina snel overzicht krijgen van alle relevante projecten. Op deze manier vindt u snel de start-up in de branche of met de investeringsvoorwaarden van uw voorkeur. Het is onder andere mogelijk om te filteren op de provincie, de organisatievorm, het type financieringsvorm en het minimale- dan wel maximale streefbedrag van de projecten. Door op de knop ‘vergelijk’ te drukken krijgt u vervolgens een overzicht van de projecten die aan uw wensen voldoen.

Starten met start-up crowdfunding op Crowdfundmarkt

Heeft u een interessante crowdfundingkans ontdekt tussen de verscheidene start-ups, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven door u via Mijn Account te registeren op Crowdfundmarkt. Op uw persoonlijke account krijgt u inzicht in uw lopende crowdfundingsbeleggingen en kunt u op exclusieve wijze onze datarapporten inzien. Ook kunt u hier ons laatste crowdfundingnieuws lezen.
Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?