Lening - 6,00%

€450.000 / €450.000

Collin Crowdfund

Lening - 7,00%

€25.000 / €25.000

Collin Crowdfund

Aandelen

€100.000 / €100.000

Symbid

Lening - 8,49%

€35.000 / €35.000

Funding Circle

Lening - 4,00%

€60.000 / €60.000

Crowdaboutnow

Lening - 9,99%

€20.000 / €20.000

Funding Circle

Lening - 8,00%

€100.000 / €100.000

Aygodutch

Lening - 2,50%

€100.000 / €100.000

LookandFin

Crowdfunding Cultuur

Crowdfundmarkt biedt u alle actuele crowdfundingprojecten in Nederland in diverse categorieën, waaronder Cultuur. Als bezoeker van Crowdfundmarkt heeft u de mogelijkheid een objectief en onafhankelijk vergelijk te maken tussen de verschillende cultuurprojecten die op dit moment beschikbaar zijn.

Sectoren binnen Crowdfunding Cultuur

Crowdfunding in de categorie Cultuur bestaat uit een groot aantal uiteenlopende initiatieven. Deze projecten worden aangeboden door innovatieve ondernemers op zoek naar financiering om hun plannen te kunnen realiseren. Een ondernemer in deze categorie is eigenaar van een bedrijf in één van de onderstaande sectoren:
  • kunst
  • literatuur
  • podiumkunst
  • theater
  • dierentuin
  • film
  • evenement
Crowdfundingprojecten in de branche Cultuur worden door verschillende crowdfundingplatformen aangeboden, zowel in de vorm van een lening als in de vorm van aandelen.

Voorbeelden van Crowdfunding Cultuur

Er zijn veel voorbeelden van crowdfunding in de categorie Cultuur te benoemen. Een dierentuin op zoek naar financiering voor de aanschaf van een nieuwe dierenverblijf kan crowdfunding gebruiken om dit te realiseren. Voor de uitbreiding van een kunstcollectie kan een museum via een crowdfundinglening geld ophalen. Maar ook een schrijver die de 'crowd' gebruikt voor het drukken van een nieuw boek is exemplarisch voor crowdfunding in de categorie Cultuur.

Vinden en vergelijken Crowdfunding Cultuur

Door alle proposities in de categorie Cultuur overzichtelijk op een rij te zetten hoopt Crowdfundmarkt u zo goed mogelijk te helpen met uw keuzes bij het investeren door middel van crowdfunding. Aan de linkerkant van het scherm is het mogelijk meerdere zoekcriteria te gebruiken om een museum, theater, schouwburg, poppodium, artiest, schrijver, filmmaker of evenement te vinden binnen uw voorkeuren. Het vergelijken van crowdfundingprojecten binnen de categorie Cultuur is vervolgens heel eenvoudig mogelijk door middel van knop ‘Vergelijk’ bovenaan de zoekresultaten.

Updates van Crowdfunding Cultuur ontvangen?

Om op de hoogte te blijven van nieuwe crowdfundingprojecten binnen de categorie Cultuur heeft Crowdfundmarkt een updatefunctie ontwikkeld. U kunt eenvoudig een gratis account aanmaken via Mijn Account. Als u Cultuur als één van uw voorkeurcategorieën instelt ontvangt u direct, dagelijks of wekelijk van ons een bericht zodra een cultuurondernemer in Nederland een project aanbiedt via crowdfunding, ongeacht het crowdfundingplatform!
Hulp nodig bij uw zakelijke financiering?